Naam: Wielinga advocatuur en mediation

Categorie: Juridisch

In het kort: Ik begeleid mensen in een emotionele fase van hun leven. Uit jarenlange proceservaring weet ik dat het belangrijk is om onnodige procedures te voorkomen.

Daarom heb ik mij gespecialiseerd als mediator en alle vereiste opleidingen op dat gebied gevolgd. Een noodzakelijke procedure ga ik niet uit de weg, maar overleg kan altijd.

Contact:

Wielinga advocatuur en mediation
Website: www.wielinga-advocatuur.nl
Tel: 0343-597995
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meningen van klantenPlaats uw mening
5.0/5 van 10 beoordelaars. ( 10 meningen.)
Super
  · 09-16-2019
Mijn ervaring is dat Ik goede ervaring heb. Ze is een goede advocaat. Die mij goed heeft geholpen. Goede begeleiding. Alles netjes afgehandeld. Krijg vlot bericht. Super.wat ze betekent heeft v mijn rechtszaak. Raad het u aan. Vriendelijke groetjes, Joke.
Michaela heeft mij tweemaal geholpen met betrekking tot een zaak in de omgangsregeling van mijn kinderen na een scheiding, Michaela is een uitermate vakkundige vrouw, die zich voor de volle 100% inzet en met je meedenkt en altijd voor haar client(e) klaar staat, mocht ik in de toekomst weer een advocaat nodig hebben is zei de eerste op mijn lijstje
Aanbeveling
  · 06-11-2019
Michaela ingeschakeld als second opinion in een echtscheidingsmediation. Zij heeft mij prettig verrast met een gedegen analyse en scherpe, to-the-point aanbevelingen. Maakt maar wat ze toezegt. Zij bleek altijd goed bereikbaar. Haar notities zijn duidelijk.t. Deskundig en betrokken.
Ik kan haar van harte aanbevelen!
Aanbeveling
  · 06-06-2019
Michaela krijgt ook van mij alle 5 sterren. Zij weet zeer goed waar ze het over heeft,haar betrokkenheid is van hetzelfde niveau, ze is prettig in de omgang en ze declareert integer. Van harte aanbevolen.
Mening
  · 05-28-2019
Ze is deskundig en betrokken bij je verhaal. Ze staat voor dingen open en een luisterend oor. Kijkt goed na de mogelijkheden die haar te bieden heeft. Kan haar zeker aanbevelen
Aanbeveling
  · 01-26-2019
Michaela is prettig in de omgang, betrokken en tegelijk zakelijk. Ze is doortastend en handelt voortvarend. Ik kan Michaela van harte aanbevelen.
aanbeveling
  · 07-09-2018
Michaela heeft mij erg goed geholpen, ze is heel vriendelijk, betrokken, goed te bereiken, snel en zeer deskundig!
Ik kan haar iedereen aanbevelen!
Aanbeveling
  · 07-05-2018
Zeer deskundig en betrokken geholpen in een moeilijke periode. Kan haar zeker aanbevelen.
Aanbeveling
  · 04-06-2018
Heel goed geholpen door Mevr Wielinga.
Zij is duidelijk, snel, en zeer vriendelijk.
Nogmaals hartelijk dank !
Aanbeveling
  · 03-27-2018
Mijn ervaring is dat Michaela waar maakt wat ze belooft. Met weinig woorden wist deze advocaat doortastend en zakelijk te handelen naar de wederpartij toe terwijl ik steeds betrokkenheid ervaarde. Ik kan deze advocaat van harte aanbevelen!
Plaats uw mening